Bellingham Backyard Enhancement

 

Project Details

Project City:

Project Category: , ,

Problem

The client was looking to increase his outdoor living space and make better utilization of his pathways. In addition, he wanted to create a personalized “oasis” in between his two garages. Easy maintenance of everything was also a top priority.

Solution

After meeting with the client we discussed his needs, PCL developed a plan centered around installing flat pavers and a fence.

Using pavers made from only the best-quality materials in order to last for years and resist erosion and cracking, PCL got to work on the first part of the project. The flat surfaces of the pavers, along with our care to make sure they aligned evenly, ensured safety and ease of use.

After finishing the installation of the pavers, PCL constructed a fence for the oasis. This provided the client two distinct benefits: privacy and a sense of enclosure and intimacy.

Results

The client couldn’t have been happier. Now he has a custom-tailored outdoor space for reading books and relaxing. Additionally, it’s a place where he can meditate and generate good ideas. And PCL delivered another successful project for a Whatcom County client!

Transform Your Own Living Space Today!

Get started today!

Creating space and impression you want from your residential and commercial property starts with getting in touch with our team.

Scroll to Top